Zupy
Żurek (400 ml)
16 zł
Rosół (400 ml)
12 zł
Dania główne
De volaille (200 g)
33 zł
dwa zwinięte kotlety z piersi kurczaka nadziewane masłem
Kieszonka schabowa (300 g)
36 zł
dwie kieszonki wieprzowe faszerowane pieczarkami i mozzarellą
Kaczka pieczona (450 g/150 g)
54 zł
pół pieczonej kaczki z pure ziemniaczanym i sosem owocowym
Kotlet schabowy (200 g)
31 zł
schab panierowany
Polędwiczki w sosie borowikowym (180 g/120 g)
39 zł
bitki z polędwicy wieprzowej w sosie borowikowym
Pierś po Bolońsku (250 g)
35 zł
pierś panierowana z sosem bolońskim zapieczona z serem
Pierś z ananasem (250 g)
35 zł
pierś panierowana zapieczona z ananasem i serem
Filet z piersi (200 g)
31 zł
panierowana pierś z kurczaka
Schabowy po wiedeńsku (230 g)
35 zł
kotlet schabowy panierowany z jajkiem sadzonym
Zraziki wieprzowe na sposób staropolski (220 g/100 g)
32 zł
dwa zraziki nadziewane boczkiem, cebulą i ogórkiem w ciemnym sosie
Do każdego zestawu do wyboru są ziemniaki pieczone, frytki, pure ziemniaczane lub ryż + zestaw surówek.